Dakrenovatie? Een nieuw dak? Gevelbekleding?

Renisol Dakwerken is uw voorkeurspartner.

Jarenlange ervaring gecombineerd met cutting-edge kennis:

dat is onze succesformule voor een betrouwbaar en toekomstzeker dak.

SNEL

Maak een afspraak en wij bezorgen een gratis offerte op maat binnen de 10 werkdagen. Reken op een termijn van 12 weken voor de aanvang van de dak- en timmerwerken.

ZORGENVRIJ

Onze in-huis specialist heeft een antwoord op al uw technische vragen. Bij renovaties maakt hij een technische analyse van de toestand van het dak en zoekt hij naar de best mogelijke oplossing voor een duurzame vernieuwing.

10 JAAR GARANTIE

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring. En onze geschoolde dakexperten werken enkel met duurzame, hoogkwalitatieve materialen. Renisol Dakwerken neemt dan ook met plezier een 10-jarige aansprakelijkheid op.

Joris is bestuurder van Renisol Dakwerken. Met 15 jaar ervaring in de sector is hij dé technisch specialist ter zake. Waar nodig rekent Joris de krachten en lasten door, en maakt hij technische tekeningen. Daarnaast coördineert en controleert hij de werkzaamheden op de werf. Hij is uw garantie op een correct afgewerkt en duurzaam dak dat moeiteloos alle weersomstandigheden aankan.

“Timing en details zijn cruciaal voor dakwerken. Het moet juist zijn én het moet klaar zijn volgens afspraak. Daar sta ik voor. Een belofte is een belofte, wat daar ook voor nodig is. ”

Hellend dak? Plat dak? Gevelbekleding?

Renisol Dakwerken heeft ruime ervaring met elk type van dak en dakafwerking, inclusief isolatie.

Hellend dak

Voor de timmerwerken vertrouwt Renisol Dakwerken enkel op Epicea of Douglas Fir. Beide houtsoorten zijn licht, sterk en foutvrij met rechte draad en dus uitermate geschikt voor dragende structuren. Het onderdak plaatst Renisol Dakwerken volgens de regels van de kunst. De folie kiezen we uit de hoogkwalitatieve Delta-reeks van topfabrikant Dörken. Afwerking kan met natuur- of kunstleien, pannen of zelfs hout.

Plat dak

Voor een gegarandeerd waterdicht plat dak werkt Renisol Dakwerken met hoogkwalitatieve roofing of met EPDM van marktleider Resitrix. Al onze EPDM-specialisten hebben een meerdaagse opleiding bij Resitrix gevolgd. Externe studies tonen aan dat Resitrix een minimale levensduur van 50 jaar heeft, met de juiste zorg zelfs te verlengen tot 100 jaar. Na plaatsing krijgt u een Certificaat van Goede Uitvoering, waarna de fabrikant een garantietermijn van 10 jaar voorziet. Ook de aanleg van een groendak behoort tot onze expertise.

Gevelbekleding

Een nieuwe buitenschil heeft een enorme impact op het aanzicht én de performantie van uw woning. Renisol Dakwerking bekleedt uw gevel met stijlvol hout, tijdloze natuur- of kunstleien of met strakke, robuuste plaatmaterialen zoals Rockpanel of Operal.

Vanzelfsprekend werkt Renisol Dakwerken uw dak en gevel met de grootste zorg af. Isolatie, dakramen, dakkappelen, dakgoten en regenpijpen vragen voorbereiding, precisie en oog voor detail - exact waar Renisol Dakwerken voor staat.

“Duidelijke offerte, zodat je weet wat je krijgt voor je prijs. De afgesproken planning wordt steeds aangehouden. Degelijke opvolging van de werf. Problemen worden op een correcte manier afgehandeld.”

Chris Somers, projectleider bij Allodium

Enkel onder een goed dak is het goed wonen. Want een dak van topkwaliteit is dé voorwaarde voor een gezond en aangenaam binnenklimaat. Daarenboven is een robuust, goed geïsoleerd dak één van de beste investeringen die u kan doen. Een dak van Renisol Dakwerken betaalt zichzelf terug, sneller dan u denkt. En de winst is voor u, nog járenlang.

Renisol houtskeletbouw Portfolio
Renisol houtskeletbouw Portfolio
Renisol houtskeletbouw Portfolio
Renisol houtskeletbouw Portfolio
Renisol houtskeletbouw Portfolio
Renisol houtskeletbouw Portfolio
Renisol houtskeletbouw Portfolio
Renisol houtskeletbouw Portfolio
Renisol houtskeletbouw Portfolio
Renisol houtskeletbouw Portfolio
Renisol houtskeletbouw Portfolio