Badkamerrenovaties met karakter

Renisol kiest voor een persoonlijke aanpak. Voor ons bent u geen nummertje in de rij.

Wij creëren een nieuwe badkamer volledig volgens uw wensen, stijl en budget.

Een badkamer met karakter, net als u.

SNEL

Als u nu een afspraak maakt, heeft u binnen 3 maanden een nieuwe badkamer. De renovatie zelf duurt niet meer dan 10 dagen. Onze beproefde dagplanning is uw garantie op een stipte oplevering.

ZORGENVRIJ

Renisol neemt de volledige renovatie op zich, van het uitbreken tot het betegelen en plaatsen van sanitair en meubilair. U kiest, wij voeren uit. Ga in 5 eenvoudige stappen naar een nieuwe badkamer.

10 JAAR GARANTIE

Renisol heeft 10 jaar ervaring in badkamerrenovaties. We werken enkel met ons vast team, allemaal specialisten in hun domein. We bieden u dan ook met plezier 10 jaar garantie op onze werken.

Lorenz is onze badkamerspecialist en uw vast aanspreekpunt. Hij vertaalt uw wensen naar een helder 3D-ontwerp. Hij maakt een gedetailleerde offerte, volledig en zonder kleine lettertjes. Hij informeert u nauwgezet over de planning. Dankzij Lorenz bent u altijd perfect op de hoogte.

Renisol Lorenz

“Ik ben Lorenz, de badkamer- en interieurspecialist van Renisol. Ik hou ervan om telkens weer de perfécte badkamer te ontwerpen. Elke keer anders, want precies op maat van de klant. Maar altijd comfortabel en praktisch. Stijlvol en binnen budget. Pas als de klant 100% tevreden is, ben ik dat ook.”

Uw droombadkamer in 5 eenvoudige stappen

Maak een afspraak met Lorenz

Hij komt bij u ter plaatse, volledig vrijblijvend. Hij luistert naar uw wensen en uw ideeën. Samen met hem komt u tot een eerste ontwerp.

Lorenz bezorgt u een gratis offerte

Bent u geïnteresseerd? U hoeft nog niets te tekenen. Kom naar onze showroom en bekijk de voorgestelde opties in sanitair. Of kies zelf je sanitair bij onze toppartners Desco en Schrauwen.

Lorenz maakt een 3D-tekening van het ontwerp

Zo kan u zich een perfect beeld vormen van het resultaat. Bent u overtuigd? Dan tekent u de gedetailleerde offerte en we prikken meteen een datum voor de badkamerrenovatie.

Installatie van uw badkamer

In precies 10 werkdagen installeren onze vakmannen uw nieuwe badkamer. Van afbraak tot en met afwerking. Hoe dat kan op zo’n korte tijd? Bekijk onze beproefde dagplanning.

Uw droombadkamer is klaar

Genieten maar! Zonder zorgen, want Renisol biedt 10 jaar garantie.

Renisol Badkamerrenovatie Portfolio
Renisol Badkamerrenovatie Portfolio
Renisol Badkamerrenovatie Portfolio
Renisol Badkamerrenovatie Portfolio
Renisol Badkamerrenovatie Portfolio
Renisol Badkamerrenovatie Portfolio
Renisol Badkamerrenovatie Portfolio
Renisol Badkamerrenovatie Portfolio
Renisol Badkamerrenovatie Portfolio

Denkt u dat een totaalrenovatie buiten uw budget ligt?
We maken altijd een ontwerp op maat van wat u wenst te besteden. Samen kiezen we slim de materialen en het sanitair, zodat u kan genieten van kwaliteit en comfort aan de beste prijs.

“Vanaf het begin een zeer kundige opvolging gehad met verkoper en interieurspecialist Lorenz! De plaatsing is gebeurd volgens de planning met zeer kundige vakmensen. Ook de kleine extraatjes werden zonder problemen erbij gedaan... De opvolging - uitvoering - en nabespreking en afwerking allemaal top! Ik raad deze firma zeer aan!”

Valerie uit Deurne, Antwerpen

“Zeer blij met de totaalrenovatie van mijn badkamer. Bedankt aan Lorenz om mij van A tot Z te begeleiden en aan zijn team om een mooie badkamer te maken op minder dan 10 dagen tijd. De persoonlijke aanpak van Renisol is absoluut een meerwaarde!”

Marjolein uit Vorselaar